top of page
IMG_7767 lightroom.jpg

Mijn verhaal

Hallo allemaal!

Wat fijn dat je de weg gevonden hebt naar Zyzo! Hier neem ik even de tijd om mezelf voor te stellen.

 

Ik ben Zyncke, 29 jaar, woon in Rijmenam en ben mama van Féline. In het dagelijks leven werk ik in de gevangenis van Mechelen. Hier ben ik verantwoordelijke van de bibliotheek. In mijn vrije tijd wandel, fiets en reis ik veel. Maar mijn grootste hobby is handwerk.

Elf jaar geleden ging ik op reis naar Ghana waar ik de tofste, Afrikaanse stofjes leerde kennen. Ik was onmiddellijk verkocht. Ik stak mijn valies vol met stofjes en trok een week op naaicursus bij mijn bomma. Op haar Singer-naaimachine aan de keukentafel leerde ik alle kneepjes van het vak. Ik genoot met volle teugen!

 

Enkele jaren later leerde mijn mama hoe ik met de haaknaald overweg moest. Elke zondag zaten we uren te haken en te breien in onze breiclub in de fitnesszaal. Met deze twee straffe madammen aan mijn zijde kan er niet veel mis gaan. Nog steeds zijn zij mijn eerste noodhulplijnen.

 

Na jaren cadeautjes maken voor anderen en mezelf was het tijd om de markt uit te breiden. Mijn familie en vrienden waren ondertussen verzadigd. Met veel steun van mijn omgeving richtte ik in 2019 Zyzo op. Een grote droom die werkelijkheid werd. Ik opende een webshop, bemande verschillende kraampjes en werkte persoonlijke projecten uit. Maar vooral: ik genoot van elke stap die ik nam.

 

Ben je benieuwd naar al mijn producten en projecten? Kijk rustig rond op de website. Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om mij te contacteren.

 

Veel plezier!

xxx

Zyncke

bottom of page